Naast dat Organisatieburo Wildro op meer dan 75 dagen per jaar een markt organiseert, mag diezelfde enthousiaste tak van het bedrijf zich inmiddels ook gespecialiseerd noemen in het organiseren van het perfecte feest, open dag of bijeenkomst voor uw bedrijf of organisatie.

Door een groot scala aan eigen materieel, en een hechte band tussen verschillende samenwerkingspartners hebben wij altijd het juiste materiaal, en de juiste mensen om uw plan tot een onvergetelijk moment te maken.

Mogelijkheden

Een tentfeest, bedrijfsborrel, bijeenkomst, open dag, presentatie of een ”markt” voor het zelf samenstellen van je kerstpakket? wij hebben het allemaal al mogen organiseren, en kunnen daarom de perfecte invulling geven voor uw bedrijfsfeest!

Wat kun je van ons verwachten?

Organisatieburo Wildro is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het organiseren van toonaangevende evenementen, waar we inmiddels ook de nodige bedrijfsfeesten aan hebben mogen toevoegen. Door ons eigen gespecialiseerde team, maar ook onze hechte band met vele samenwerkingspartners en artiesten hebben wij altijd de perfecte invulling om uw feest onvergetelijk te maken.